divendres, 14 de desembre de 2012

SUECA PROMOCIONA EL TURISME TRADICIONAL AMB UN “PASSEIG PER L'ARROSSAR”


La tradicional ruta en carro i haca per la marjal de Sueca, protagonista del programa de Canal 9 “Carretera i manta”

Un Passeig per l'Arrossar”en carro i haca, la ruta turística més tradicional que oferix aquest municipi a través dels seus camps d’arròs, ha sigut aquest divendres la protagonista del programa de Canal 9, Carretera i manta. Es tracta d’un espai setmanal que s’emet dins de l’informatiu de migdia, amb l’objectiu d’oferir els llocs amb major valor artístic i paisatgístic. L’objectiu del programa és donar a conéixer destinacions amb encant i, d’aquesta manera, acostar-nos el nostre patrimoni. “Vam pensar en esta ruta per ser una de les més representatives de Sueca. En ella es pot disfrutar del magnific paisatge arrosser, conéixer la Muntayeta dels Sants i la seua ermita, així com la flora i fauna autòctones. També es realitza una visita a l’ullal de Baldoví. Gràcies a esta ruta coneixerem l’encant de la nostra marjal, les nostres tradicions i, com no podia ser de cap altra manera, la nostra rica i i molt variada gastronomia arrossera”, ha explicat la tècnica de Turisme, Noelia Lledó.
Des de la Regidoria de Turisme s’està treballant per a millorar l'oferta turística, amb l’objectiu de potenciar i comercialitzar els recursos que Sueca té i pot oferir. “Per a això, estem millorant algunes rutes i creant al mateix temps unes altres de noves, perquè el ciutadà de Sueca, i el visitant, puga disfrutar a través d’un turisme basat en les experiències viscudes”, ha assenyalat la regidora de Turisme, Manoli Egea.
A aquesta ruta en carro i haca pels camps d’arròs, cal afegir altres possibilitats com ara “Un Passeig pel Cordó”, en la qual el visitant coneixerà una sèrie de recursos turístics relacionats amb l’aigua, els Canos, l’Assut de Sueca i la mota del riu Xúquer. A més, se li explicarà com s’ha creat esta mota del riu i la importància que té per al municipi. També podran disfrutar els ciutadans i visitants amb la “Ruta de l'Art Modernista”, i amb altres que se n’aniran presentant.

Pròximament, es podran consultar els fullets informatius en altres idiomes, així com realitzar aquestes rutes en anglés, francés i alemany. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada