dimarts, 11 de desembre del 2012

PSOE D’ALZIRA PRESENTA UNA SÈRIE D’ESMENES PERQUÈ SIGUEN INCLOSES EN ELS PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT



La responsable socialista ha entregat unes esmenes perquè es reclame la construcció promesa del nou pont en Tulell, l’ampliació de l’aparcament de l’Hospital de la Ribera, la construcció del Palau de de Justícia, la reparació dels IES Rei D. Jaime I José María Parra i la construcció d’un nou centre de salut en la zona del Pere Crespi.

La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, ha entregat al portaveu del grup socialista en les Corts Valencianes, Antonio Torres, una sèrie d’esmenes perquè siguen incloses en els Pressupostos de la Generalitat Valenciana.
Segons Aguilar, Alzira necessita que es destinen inversions que milloren els accessos i en els pressupostos del Govern Valencià no existix ni un euro destinat a este fi.
La responsable socialista ha entregat unes esmenes perquè es reclame la construcció promesa del nou pont en Tulell, necessari per a descongestionar el tràfic en el pont de McDonals. “És completament inadmissible que promeses que es van realitzar l’any 2008 seguisquen encara hui sense executar-se”.
Aguilar també va reivindicar, per mitjà de la presentació d’una altra esmena, l’ampliació de l’aparcament de l’Hospital de la Ribera, “perquè ja està bé de que els ciutadans siguem tractats com a pura mercaderia i que només servim per a fer guanyar diners als inversionistes d’un Hospital de gestió privada”.
L’edils ocialista li va entregar al portaveu en les Corts, Antonio Torres, una esmena perquè d’una vegada per sempre El Govern Valencià complisca amb la construcció del Palau de de Justícia, perquè “és una autentica vergonya que el Partit Popular enganye als alzirenys i la Sra. Bastidas mire cap a un altre costat, ja que encara no li hem sentit reclamar ni una inversió”.
Segons Aguilar les esmenes que són més destacables són les que ha presentat perquè els IES Rei D. Jaime I José María Parra, puguen ser reparats i que al final es complisca una de les aspiracions més importants d’alumnes i professors, perquè l’IES del Rei D. Jaime, té una antiguitat de més de 60 anys i el seu estat és lamentable.
Aguilar va explicar que entre les esmenes que els socialistes defendran en les Corts Valencianes, també s’han inclòs les que sol·liciten l’ampliació de l’aparcament de l’Hospital de la Ribera i la construcció d’un nou centre de salut en la zona del Pere Crespi.
L’edil socialista insta l’Alcaldessa d’Alzira que tinga la valentia d’exigir per a la nostra ciutat el que tants anys està prometent el Partit Popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada