dimecres, 31 de juliol del 2013

SUECA CELEBRA LA FESTIVITAT DELS BENISSANTS DE LA PEDRA


 La Muntanyeta dels Sants va tornar a acollir ahir la celebració d’una missa en honor als Benissants de la Pedra, Sant Abdó i Sant Senent. En esta ocasió, i al commemorar-se el 400 aniversari de la construcció de l’ermita, l’arquebisbe de València, Carlos Osoro, va presidir esta celebració, després d’acceptar la invitació que li va realitzar l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, el passat mes de novembre.

Prèviament a la missa de campanya, va tindre lloc la romeria en pelegrinatge, guiada pels deu xiquets majorals, des de l’església del Carme fins a l’ermita de la Muntanyeta. Al finalitzar l’eucaristia, tots els assistents van entonar a l’uníson els gojos als Sants Màrtirs i es va celebrar una processó per l’itinerari de costum. Ja a la nit, en la plaça de l’Ajuntament, va tindre lloc la tradicional Demanada de bous.
Per a finalitzar els actes en honor als Benissants de la Pedra, està prevista per a hui la celebració d’una missa en l’església de Sant Pere, a partir de les 19 hores. A continuació, es realitzarà una processó pels carrers de costum, amb origen i fi en la mateixa església.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada