dilluns, 22 de juliol del 2013

LA XXX EDICIÓ DEL COTIF CALFA MOTORS


A una setmana de la presentació oficial, el Comité Organitzador del Torneig de l’Alcúdia, que se celebra de l’11 al 21 d’agost, està acabant de polir tots els detalls per a un aniversari que es presenta com el Torneig més brillant de la seua història.

Moltes són les novetats que presenta el COTIF del 30 aniversari, la primera d’elles, el número i la qualitat de les Seleccions Nacionals presents en el torneig, que ho convertixen en un Mini Mundial del futbol SUB 19, i esta és la segona de les novetats d’esta edició, a causa de la celebració del Mundial Sub-20, les Delegacions que jugaran en l’Alcúdia, per primera vegada en la història del torneig, seran totes Sub 19.
El Comité Organitzador ha elaborat dos grups equilibrats: el A per la Selecció Espanyola i el B per l’Argentina, que ve a revalidar el seu títol de Campió aconseguit en l’edició de 2012. A més d’estos grans del futbol mundial, cada un dels grups esta format per:

GRUP A: Espanya, Mèxic, Qatar, Austràlia i Aràbia Saudita
GRUP B: Argentina, Japó, Canadà, Bulgària i Bielorusia

Però este COTIF porta més novetats, com el celebrar dos trofeus de dones, el II Torneig Femení COTIF, en el que participen els equips femenins de Llevant UD, València CF, Vila-real CF i Fundació Albacete i, a més, l’I Torneig Comarcal Femení, que es disputarà entre la UD Alginet, l’Olleria CF, el CF Ràcing de Sueca i la UE l’Alcúdia.

A més, les tres categories que jugaran el COTIF Promesos, Aleví, Benjamí i Prebenjamí, tindran enguany 12 equips per categoria, en compte de 10 com era habitual. Cal destacar que la categoria d’Aleví comptarà amb la presència d’un equip de fora de la Comunitat Valenciana, el de la prestigiosa Fundació Marcet de Barcelona.

Evidentment la celebració del torneig Sub-19, els dos tornejos femenins i els tres del Promesos en l’Estadi Municipal Els Arcs en 11 dies ha suposat una àrdua labor de randa d’horaris i camps.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada