dimecres, 22 de febrer del 2012

EL RC ALZIRA, ACONSEGUIX VÉNCER A L´AKRA PER 12-11, EN UN PARTIT D´INFART

Partit igualat fins al final, no apte per a cardíacs. En l’últim segon,l’equip visitant va poder  haver-se endut la victòria si hagués aconseguit transformar un colp de castic.

La trobada es va disputar sobre una gespa afectada per les recents gelades i un terreny de joc massa dur per a la pràctica del rugbi.
Tot just començar, es va veure que seria una partit molt equilibrat, ambdós conjunts es van temptejar buscant la falta contrària i mantenint un bon ritme de joc. Fins al minut vint-i-sis, no es va desfer l’empat inicial en el marcador, va ser llavors quan l’Alzira, va fer valdre la seua superioritat en la melé i fruit d’això va aconseguir el primer assaig per mitjà del jove "flanker" de Benicull, Darío Ferrer, 5-0.
L’Akra, va respondre amb encadenaments ràpids, i va posar en dificultats a la defensa alzirenya, obligant-la a cometre faltes defensives que es van traduir en colps de càstig en contra, aprofitats pels visitants per a posar-se per davant en el marcador 5-6, resultat amb el qual, s’arribava al descans.
Després del descans, l’Alzira va eixir decidit a emportar-se el partit, llançant-se la davantera sobre la zona de marca rival, atacant en repetits "pick and go" fins que en el minut quaranta-huit, el hui capità, Bruno Pascual, aconseguia colar-se fins a la cuina, marcant el segon assaig que, ara sí, aconseguia transformar Grindrod, 12-6 en el marcador.
L’Akra, amb un equip jove, va prendre el domini de la zona ampla del camp, atacant tots els balons i tancant als locals sobre la seua línia de marca. Fruit d’eixe domini, aconseguien un assaig escairat, la qual cosa obligava al seu patejador a una tranformació difícil que no va aconseguir pels pèls, deixant el marcador en un inquietant 12-11.
L’Alzira va haver de jugar els últims vint minuts amb un home menys per l’expulsió temporal de dos dels seus jugadors per targeta groga, van ser uns minuts eterns i angoixosos. En l’últim sospir, fins i tot van cometre una falta defensiva a trenta-cinc metres dels seus pals, la qual cosa donava l’última oportunitat a l’Akra. El baló no entrà i el triomf es quedava a casa.
Menció especial per al seu "centre" Fran Villalba, l’home del partit, sens dubte aquesta ha sigut la seua millor actuació.