dilluns, 22 d’octubre del 2012

LA POLICIA D’ALZIRA REALITZA UNA CAMPANYA DE RESPECTE DEL SEMÀFOR


La Policia Local d’Alzira realitzarà, durant aquesta setmana, en coordinació amb la Direcció General de Trànsit i emmarcada dins de les campanyes i operacions especials de vigilància de 2012, una intensificació del control dels encreuaments semafòrics per part dels vehicles.
Els semàfors i els senyals lluminosos són elements de vital importància en la regulació de la circulació urbana, sobretot, per a contribuir a reduir les col·lisions, els atropells i, especialment, en aquelles vies amb major risc.
El regidor de Policia Local, Eliseo Candela, ha destacat la importància d’este tipus de campanyes. “L’objectiu prioritari d’esta campanya és millorar la seguretat viària sancionant les conductes i comportaments incívics dels conductors. ha d’inculcar-se el respecte de tots per les normes que regulen el seu ús”.
D’acord al baròmetre d’opinió de la D.G.T., els accidents de tràfic estan per damunt de la inseguretat ciutadana entre els problemes socials més preocupants per als entrevistats.
Al valorar la preocupació pels accidents de tràfic en una escala de 0 a 10, els entrevistats atorguen un 8,23 de mitja. A més, el grau de perillositat de botar-se un semàfor en roig és considerat molt alt per la població entrevistada que, d’un total de 10, donen un 9,47 de percepció d’esta infracció.
Incomplir l’obligació de detindre’s davant d’un semàfor en roig constituïx una infracció greu que comporta una sanció pecuniària de 200 euros així com la pèrdua de 4 punts del permís de conduir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada