dilluns, 22 de juliol del 2013

JAVIER ANDRÉS (CT HURACÁN VALENCIA) I MIRIAM MUÑOZ (LOBOS TRIATLÓN) S’ADJUDIQUEN EL 24é TRIATLÓ ANTELLA


Javier Andrés de la Esperanza (1h 42' 30", del CT Huracán Valencia), i Miriam Muñoz (1h 57' 42", del Lobos Triatlón) van ser els vencedors absoluts en categories masculina i femenina del 24é Triatló Antella NDS 2013 celebrat en este municipi valencià, amb la participació de 535 triatletes.

En categoria masculina, després de Javier Andrés, el segon classificat va ser Rubén Galvañ (1h 43' 59", del Club Ilicitano Triatlón), seguit de l’independent Miguel Fernandez (1h45'22").
En dones la victòria va ser per a Miriam Muñoz després de protagonitzar una extraordinària remuntada en el tercer segment de la carrera a peu, la segona plaça va ser per a la seua companya d’equip Eliana Krist Sotelo (1h 58' 45") qui va eixir primera del segment de natació, seguida de Marta Gallart (2h.00'36", del club A300W Elche TC).
Del total de 535 triatletes inscrits en esta competició combinada de natació (1,2 km), ciclisme (31 km.) i carrera a peu (8,2km) i organitzada pel CEC Antella en col·laboració amb l’Ajuntament d’Antella i la federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, 464 van aconseguir finalitzar-la, 21 es van retirar, 2 van resultar desqualificats i 48 no es van presentar.
Per categories, els vencedors van ser Antonio Verdú (CT Oliva) en veterans 3, Dominique Louise en veteranes 2, Vicente sanz en veterans 2, Mª Luisa Guillen en veteranes 1. En júnior masculí la victòria va ser per al argentí Matís Ignacio, que va participar en les Olimpíades de Pequín. En sub 23 femení Ruth Herrero va ser la guanyadora, mentres que en sub 23 masculí la primera plaça va ser per a Jordi Peidró.
Pel que fa a la classificació local, el primer a entrar en meta va ser Sergio Juan Sanchis (del CT Carcaixent) que va aconseguir el 9é lloc en la general. La segona plaça va ser per a Paco Grau, del CEC Antella (lloc 28é en la general i 2n millor temps absolut en el segment de ciclisme). La tercera posició en la classificació local va ser per a Joan Lluís Vañó, de CEC Antella, qui va aconseguir el lloc 99 en la general.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada