dimarts, 16 de juliol del 2013

ELS SOCIALISTES DE LA RIBERA EXIGIXEN LA DIMISSIÓ DEL PRESIDENT RAJOY PER MENTIR ALS CIUTADANS



 El secretari d’organització del PSPV de la Ribera Alta, Fernando Pascual, considera greus les acusacions que pesen sobre el President dels espanyols i considera que no pot romandre sent el responsable del Govern ni un minut més, pel bé d’este país.
Pascual afirma que els ciutadans han sabut per les últimes informacions aparegudes en distints Mitjans de comunicació que l’extresorer del PP estava en silenci pel respatler del president Rajoy, que li va demanar que negara tant els diners negres com els sobresous il·lícits dels dirigents del PP, a més de traslladar-li el seu suport i comprensió en nombroses conversacions i missatges en el seu mòbil almenys fins a març de 2013.

El dirigent socialista manifesta que els SMS que es van intercanviar Rajoy i Bárcenas demostren que el president del Govern ha estat encobrint a un delinqüent i que ha estat mentint fins a la sacietat durant mesos. La greu connivència que demostren les últimes revelacions periodístiques sobre el cas Bárcenas, agreuja la situació política del Govern fent-la insostenible.
Pascual considera que des del passat mes de febrer, quan els socialistes li van demanar al Sr. Rajoy que deixara el seu càrrec, el president del Govern ha tingut un comportament que es resumix de la manera següent: Cap explicació, mentides i, ara també, greu connivència, com es demostra amb els missatges de text entre els mòbils del president del Govern i l’extresorer del PP, que la pròpia Moncloa ha donat per bons, fan que els ciutadans no puguen consentir més esta situació ja que el cas Gürtel ha acabat sent el cas del PP.
Segons Pascual l’executiva dels socialistes de la Ribera Alta ha acordat presentar mocions en tots els ajuntaments de la comarca exigint la dimissió immediata del president del Govern, Mariano Rajoy, després de conéixer els missatges que ha creuat amb Luis Bárcenas i després de saber-se que l’extresorer del PP tenia 50 milions d’euros en suïssa.
El responsable socialista creu que davant d’esta situació, els ciutadans de la Ribera Alta no poden consentir que el president del Govern d’Espanya no presente la seua dimissió de forma immediata.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada