dilluns, 3 de juny del 2013

MÉS DE 20.000 PERSONES VISITEN LA II FIRA GASTRONÒMICA “TÓMATE EL PERELLÓ”


La Cooperativa Unió Protectora del Perelló (UNIPRO) ven més de 15.000 quilos durant la fira.


 Diumenge passat 2 de juny va finalitzar la II Fira Gastronòmica “Tómate El Perelló” amb un gran èxit d’afluència donat pels més de 20.000 visitants que ha rebut la Fira des del divendres fins al diumenge.
L’estand estrela ha sigut el de la Cooperativa Unió Protectora del Perelló que durant els tres dies de Fira ha venut més de 15.000 quilos de verdures produïdes en El Perelló. Cal recordar que en la passada edició es van vendre al voltant de 7.000 quilos.
Enguany com a novetat s’ha inclòs una zona comercial perquè el xicotet comerç local del Perelló també aprofitara esta fira per a donar a conéixer els seus negocis als visitants. En esta segona edició s’ha augmentat el nombre d’expositors en un 80% respecte a la primera edició.
Conjuntament a la Fira i per segon any consecutiu s’han desenvolupat les “Jornades Gastronòmiques” que han sigut un èxit de participació durant tot el cap de setmana i que continuen fins al final de setmana que ve.
Durant la Fira s’han realitzat exhibicions de balls tradicionals valencians, exhibicions de tall de pernil, tast d’olis, demostracions de coctelería i degustacions de GIN-TONIC, i tast de vins.
Els visitants també han pogut disfrutar d’un mercat artesanal valencià, una zona de jocs per als més menuts i passejos en caiac per l’Albufera.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada