dilluns, 3 de juny de 2013

L´IES ALMUSSAFES CELEBRA LA GRADUACIÓ DELS SEUS ALUMNES DE BATXILLERAT La novena promoció d'estudiants que han cursat els seus estudis de batxillerat en l'Institut d'Educació Secundària d'Almussafes va celebrar l'acte públic de la seua graduació, divendres passat dia 31. Com en les anteriors edicions, la sala d'actes del centre va acollir la gala en què els 26 alumnes graduats van rebre els diplomes i orles del curs 2012-2013, enfront de més d'un centenar de professors i pares.
L'alcalde, Albert Girona, i la regidora d'Educació, Elia Alepuz, van compartir amb els vint-i-sis alumnes que acaben de finalitzar els seus estudis de batxillerat en l'IES Almussafes la cerimònia pública de la seua graduació. El director del centre, Joan Rovira, i la presidenta de l'AMPA, Isabel Piles, també van presidir l'emotiu acte, que va reunir a professorat, pares, mares i estudiants en la sala d'actes del centre, a partir de les 19 hores de divendres passat.
El president de la corporació va felicitar tots els graduats i va aprofitar la cerimònia pública per a reiterar el seu total suport a l'escola pública, pel seu compromís a l'hora de garantir les mateixes oportunitats de formació i aprenentatge.
Després de projectar un power point amb originals frases i fotos dels alumnes durant la seua infància, a més de visualitzar un vídeo dels millors records del seu pas per l'Institut - elaborats ambdós pels propis estudiants protagonistes de l'acte - els onze alumnes que han superat el segon cicle de batxillerat de l'especialitat de Ciències i els 15 d'Humanes van rebre els corresponents diplomes de graduació i orles del curs de la mà de les autoritats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada