dimecres, 5 de juny del 2013

LA JUNTA LOCAL D’ALGEMESÍ TRIA A MARÍA JOSÉ FERRAGUD IBRIZ I AÍDA FAYOS LÓPEZ COM A FALLERA MAJOR I FALLERA MAJOR INFANTIL PER A 2014



 La Junta Local Fallera es va reunir dilluns passat, 3 de juny en el saló de plens de l’Ajuntament d’Algemesí per a triar a les que seran les noves falleres majors de la ciutat per a les Falles de 2014. Així doncs, María José Ferragud Ibriz i Aída Fayos López són les noves fallera major i fallera major infantil de la ciutat per a l’any que ve.
Els membres de la Junta Local Fallera han triat a M. José Ferragud Ibriz com a nova fallera major d’Algemesí. Ja el passat any es va presentar per a optar a este títol i no va ser triada, no obstant això en esta ocasió ho ha aconseguit i ha pogut fer realitat una de les seues màximes il·lusions, ser fallera major de la ciutat. M. José Ferragud és fallera des de fa 26 anys i de sempre ha format porta de la comissió Falla Santa Bárbara.

 La nova fallera major infantil serà Aída Fayos López, la jove d´Algemesí té 11 anys i pertany a la comissió de la Falla Santa Bárbara de la localitat. Aída estudia en el col·legi Cervantes i és fallera “des que va nàixer”, com bé indica sa mare. L’any 2011 va ser fallera major infantil de la seua comissió i un any després, en 2012, va formar part de la cort d’honor de la fallera major infantil de la ciutat.  
Aída Fayos López pertany a una família d’àmplia tradició fallera. Els seus pares són fallers i el seu iaio patern ha sigut un dels fundadors de la Falla El Cid. A més, després de fundar esta falla a Algemesí, el iaio d’Aída es va traslladar a Eivissa i va aconseguir exportar esta tradició tan valenciana a l’illa pitiusa. En la localitat de Sant Antoni de Portmany va crear la falla La Nostra Falla, de la que l’any 2000 la seua iaia paterna va ser fallera major.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada