dilluns, 3 de juny del 2013

EL CULLERA ES CLASSIFICA PER A LA RONDA FINAL D’ASCENS A TERCERA

Alqueries C.F. 0 – C.F. Cullera 1

Nombrosos aficionats arribats en cotxes particulars i autobusos han poblat el camp de l’Alqueries, recolzant a un Cullera just guanyador de l’eliminatòria.
L’equip va fer un calfament intens i conscienciat, sabedor que es podia iniciar el partit amb les incerteses de l’anada, eixint al camp totalment convençut de que marcaria el gol que necessitava per a classificar-se.
Ja des del principi el Cullera es va mostrar ofensiu buscant arribar a l’àrea amb joc directe. En el minut 20 Guillem va marcar l’anhelat 0-1 que obligava a l’Alqueries a marcar dos tants per a classificar-se.
Edu López en el minut 37 veia anul·lat el seu gol de falta a l’haver-hi marcat en l’últim moment l’àrbitre el servici com a lliure indirecte, davant de la protesta de nombrosos jugadors visitants.
Bona primera part d’un Cullera que tan sols va concedir alguna ocasió en els instants finals.
A pesar de l’expulsió del meta local Iván en el minut 60, el Cullera es va continuar deixant dominar però sense renunciar a perilloses contres com la que va acabar amb el mà a mà d’Edu López davant del meta visitant què no va poder batre en el seu intent de vaselina.
Tot i l’expulsió de Carlos en un tram final amb arbitratge molt casolà i la insistència de
l’afició local i d’un desencertat però voluntariós Alqueries, es va defendre bé el Cullera obtenint un just passe a l’eliminatòria final de la promoció d’ascens a Tercera, per a gran alegria del nombrós públic desplaçat.
Amb una enorme alegria van celebrar els jugadors visitants una justa classificació que suposa que el Cullera s’enfrontarà al Benigànim, primer com a visitant el pròxim cap de setmana, per a tancar l’eliminatòria jugant-se l’ascens a Tercera en l’Aeria, en principi el pròxim 15 de Juny a les 18 hores.