dimecres, 5 de juny del 2013

CONTINUA A L´ALCÚDIA EL CICLE MÚSICA AL CARRER AMB LA CORAL NOVA CREACIÓ



  El tercer concert de cicle Música al Carrer, organitzat per la regidoria de Cultura, va convocar més de dues-centes persones per a gaudir de l’actuació de la coral alcudiana Nova Creació al parc de la Generalitat.
Al llarg dels mesos de maig i juny, l’ajuntament de l’Alcúdia està oferint actuacions obertes a tot el veïnat en distints parcs i places del poble. És la nova proposta cultural organitzada pel regidor de l’àrea, Josep Lluís Millo, amb la qual es pretén donar difusió al treball d’agrupacions musicals de l’Alcúdia, com ara el grup de percussió PKArt, l’Orquestra del Centre Professional de Música de l’Alcúdia, la coral Nova Creació i la Banda Juvenil de la Filharmònica Alcudiana.
El tercer concert ha sigut l’oferit per la Coral Nova Creació al Parc de la Generalitat, passat dissabte e les 7.30 de la vesprada. L’experiència de cantar a l’aire lliure i en un entorn en què habitualment no se celebren concerts, ha sigut “molt agradable” per a la presidenta de l’agrupació musical, Teresa Santos: “va ser molt diferent, el fet d’estar a l’aire lliure provocà que la gent participara més, jo me’n adonava que el públic anava seguint les cançons, cantant-les amb nosaltres, cosa que no sé perquè però en una sala no passa”.
En total es van cantar 16 peces, la majoria cançons populars conegudes de tots els assistents, des de Alma corazón i vida, Espinita o María la Portuguesa fins a cançons populars valencianes, com l’Havanera del Mareny, amb què van finalitzar l’actuació.
L’experiència de traure la Música al Carrer està sent molt gratificant per al Regidor Millo, qui en la presentació del concert va agrair el veïnat el recolzament que estan tenint tots els concerts del cicle i va anunciar el que tancarà el cicle, que se celebrarà al Parc de la Florida a càrrec de la Banda Juvenil de la Filharmònica Alcudiana del dissabte 22 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada