dimecres, 26 de juny del 2013

COMPROMÍS PER ALZIRA PREGUNTA A BASTIDAS SOBRE LA ROTONDA DEL MONESTIR D´AIGËS VIVES I EL PROCÉS D´URBANITZACIÓ DEL PAI DE BANCAIXA


Diego Gómez: “Des de fa diversos anys està prevista la construcció d'una rotonda necessària en la Carretera CV-50, a càrrec d'unes quantes empreses privades, sense que s'execute la mateixa.”

A principis de 2004 es va presentar un PAI per l'empresa Actura, filial de Bancaixa, per a urbanitzar el sector urbà ubicat junt al monestir d’Aigües Vives en la Barraca que comprenia la construcció de més de 500 habitatges.
En el dit projecte, estava contemplada la construcció d'una rotonda en la carretera CV-50 per a donar llum verda a aquesta ampliació de la zona residencial que s'ha vist incrementada amb l'obertura del Camp de golf La Galiana i l'escola privada British School.

A pesar d'aquesta previsió, passen els mesos i la falta d'activitat de les obres del PAI és total, amb un estat d'abandó de les zones verdes. I a més, sense conèixer la situació real de les mateixes en quant al subministrament de llum, aigua i tractament d'aigües fecals del sector.
Segons explica el portaveu de Compromís per Alzira, Diego Gómez, a pesar del conveni urbanístic existent i la falta de compliment, no ens consta que l'Ajuntament d'Alzira haja adoptat mesures efectives per a garantir que s'acaben les obres del sector, ni tampoc els terminis per a executar la rotonda d'accés a la dita zona, per la qual cosa emplacem a l'Alcaldessa i al responsable d'urbanisme perquè informen per escrit de quina és la situació actualment atés que, a més, existia un judici contenciós administratiu en tramitació per la negativa a costejar l'esmentada rotonda que, segons Bastidas, havien de pagar les tres empreses interessades.
Segons Gómez, una vegada més, l'alcaldessa d'Alzira i el seu equip de govern demostren una falta total d'eficàcia en la gestió de les zones d'ampliació urbana, com ocorre amb el polígon de la Carretera Albalat, Respirall, Vilella, i Hort de Galvañón entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada