dimecres, 26 de juny del 2013

BENIFAIÓ IMPULSA UNA CAMPANYA DE CONSCIENCIACIÓ DIRIGIDA ALS PROPIETARIS D’ANIMALS PER A EVITAR ELS EXCREMENTS DE GOSSOS EN LA VIA PÚBLICA


El consistori repartix dispensadors de bosses adaptables a les corretges dels gossos per a facilitar este bon ús

L’Ajuntament de Benifaió, a través de la regidoria de medi ambient, ha posat en marxa la Campanya de Conscienciació als propietaris d’animals de companyia per a sensibilitzar de la necessitat d’arreplegar els excrements de les seues mascotes en la via pública.
Així, l’edil de medi ambient José Vicente Alepuz ha remés una carta a cada un dels propietaris dels gossos censats en el municipis informant-los de la necessitat de dur a terme esta acció de neteja per a evitar “desagradables impactes visuals, problemes sanitaris en zones verdes o dificultat en les tasques de neteja”, indica la carta del regidor.

A més, l’Ajuntament repartirà entre els propietaris un xicotet dispensador en forma d’os que conté bosses d’arreplega d’excrements i que s’adapta a la corretja del ca per a facilitar encara més el passeig de l’animal.
La carta informa que la Policia Local durà a terme un control perquè es complisca l’Ordenança d’Animals publicada en el BOP núm. 27 d’1 de febrer de 2013 on assenyala en l’article 137 les sancions per embrutar espais públics (150 €) i per embrutar zones de joc (601 €).
A més la notificació enviada recorda que els animals han d’anar lligats per la via pública i en cas de ser un gos de raça potencialment perillós anar obligatòriament amb el boç reglamentari.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada