dijous, 4 de juliol del 2013

LA BIBLIOPISCINA ACOSTA LA LECTURA ALS BANYISTES D´ALMUSSAFES DURANT EL PERÍODE VACACIONAL


L'Ajuntament d'Almussafes amplia el servici als mesos de juliol i agost

Els veïns d'Almussafes estan disfrutant durant el present mes de juliol de la quinta edició de la Bibliopiscina en les instal·lacions de les piscines municipals d'estiu. Sense cap cost addicional, els usuaris de les instal·lacions poden disfrutar d'un temps de lectura durant les hores de bany lliure del recinte. Amb esta iniciativa, que es mantindrà durant tot el mes d'agost, la Regidoria de Cultura del consistori municipal aposta pel foment de la lectura, també durant el període estival.

Per quint any consecutiu, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Almussafes, a través de la Biblioteca Pública Municipal, presenta la iniciativa literària de la Bibliopiscina. L'esmentat servici gratuït sense carnet, iniciat dilluns passat dia 1 de juliol, es va a oferir de dilluns a dissabte, en horari vespertí durant tot el mes, facilitant als banyistes el desenrotllament de la lectura durant el seu temps d'oci.
Així mateix, la biblipiscina es mantindrà durant tot el mes d'agost, però ampliant la franja horària també als matins, atés que en estes dates s'incrementa considerablement la quantitat d'usuaris que disfruten del seu temps d'oci en la instal·lació. “El projecte ha tingut una gran acollida durant els quatre anys precedents, ja que en la passada edició superàrem el miler de lectors, per la qual cosa en esta quinta convocatòria hem ampliat l'oferta també al mes de juliol, confiant que la iniciativa tinga una gran demanda”, argumenta la regidora de Cultura Esperanza Carbonell.
El públic infantil té al seu abast llibres, còmics i alguns jocs de taula. Per la seua banda, els banyistes adults poden disfrutar d'una selecció de llibres de format lleuger i poca densitat, a més de publicacions periòdiques de periodicitat mensual i setmanal, així com premsa diària general i especialitzada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada