dimecres, 26 de juny del 2013

EL PSPV-PSOE DEMANA L’ADEQUACIÓ I MILLORA DELS PASSOS DE VIANANTS A LA POBLA LLARGA


 

 Els socialistes de La Pobla Llarga denuncien l’estat d’abandonament dels passos de vianants del municipi i demanen a l’Ajuntament la realització d’un estudi per a crear-ne de nous en alguns punts del poble.
Segons l´agrupació local, en alguns passos ja no queden quasi restes de pintura. És per exemple al cas del pas situat junt a La Glorieta, que servix per accedir a l’Escola Infantil Municipal. Els socialistes demanen a l’Ajuntament que repinte estos passos urgentment perquè són pràcticament invisibles per als conductors, amb la qual cosa el risc d’atropellament de vianants és elevat.

D’altra banda, hi ha algunes zones al poble, com plaça de la Sesguera, que no compten amb cap senyalització per als vianants. El grup municipal socialista demana a l’Ajuntament que realitze un estudi per tal de comprovar la necessitat d’ampliar els passos de vianants allà on calga.
Finalment, els socialistes de La Pobla Llarga consideren necessari realitzar alguna campanya de seguretat vial per a incrementar l’ús dels passos de vianants, sobretot entre el més menuts. L’exemple de Pamplona, on s’han dibuixat cocodrils en els passos de vianants, és una de les mesures que es podria aplicar a La Pobla per a conscienciar al vianant de la importància de prendre precaucions a l’hora de creuar el carrer encara que siga en un pas de vianants.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada