dijous, 13 de setembre del 2012

AGUILAR (PSOE): “EN EL CARRER ES CONSTATA EL DESACORD DELS ALZIRENYS PEL PAGAMENT DEL BUS URBÀ”


La portaveu socialista, Isabel Aguilar, manifesta que els ciutadans estan en contra de l’abús de poder que ha suposat que els pensionistes, aturats i estudiants paguen el bus urbà.
Aguilar insta a la Sra. Alcaldessa a xafar el carrer i, així, poder comprovar l’estat dels alzirenys per la seua arbitrària mesura de fer pagar l’autobús, sense causa justificada.
Segons Aguilar, la crisi no la poden pagar els més dèbils, ni els que menys mitjans econòmics tenen.
L’edil socialista informa que els socialistes seguixen amb la seua campanya activa d’arreplega de firmes com a protesta. Dimecres passat estigueren han al mercat ambulant i han informat de la millora social que suposava la gratuïtat de l’autobús.
La responsable socialista explica que “la nostra Alcaldessa ha d’explicar per què no reclama el deute dels cinc milions que ens deu el President Fabra. És totalment incomprensible que la Sra. Bastidas no diga quan i de quina manera ens pagarà la Generalitat el deute”.
Aguilar proposa que l’Ajuntament d’Alzira li cobre els interessos a la Generalitat del préstec que demanem per a fer front a les obres de peatonalización de la Vila i destine eixos diners perquè no paguen l’autobús els pensionistes, jubilats, parats i estudiants.
La dirigent socialista anuncia que el seu grup presentarà una moció perquè s’exigisquen els interessos corresponents al Govern Valencià per la demora en el pagament del deute que actualment té des de l’any 2007 amb l’Ajuntament d’Alzira. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada