dilluns, 10 de juny del 2013

ADISALGE PREMIA ELS MILLORS TREBALLS D’ESCOLARS D’ALGEMESÍ RELACIONATS AMB LA INTEGRACIÓ DELS DISCAPACITATS



 Més de 60 treballs d’escolars d´Algemesí s’han presentat al primer concurs de narrativa “Pintures Puig”, organitzat per l’Associació de Discapacitats d’Algemesí, Adisalge i patrocinat per Pintures Puig, amb la col·laboració de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament d’Algemesí.
Reinventem la Discapacitat” té com a finalitat educar els jóvens en valors com la solidaritat, la humanitat, el respecte i l’amor cap a les persones amb alguna discapacitat, així com fomentar la integració en la societat de totes les persones per diferents que siguen les seues discapacitats.

Els premis han sigut de 100 euros per a l’autor del treball i altres 100 euros per a la classe. En categoria primària ha sigut premiat el treball “La vida dels discapacitats” que han realitzat Ángela Rubio Vercher i Alejandra Puchades Miquel. En secundària el treball guanyador porta per títol “Amb els ulls tancats”, d’Óscar Raval Hernández del col·legi Santa Anna. Este centre ha donat els dos premis corresponents a tota la classe a benefici de l’associació Adisalge, un gest que des de pròpia associació ha volgut agrair públicament.
En categoria d’adults el premi ha correspost a Sandra Pla Sanchis per “El cel no taca de blau”, que al no pertànyer a cap centre escolar, eixe premi ha cedit la part corresponent a Adisalge.
La categoria de participants amb discapacitat també va tindre premi. Es tracta d’Iván Monjo Camarasa per “La vida de Hugo”, del Centre Ocupacional La Salut.
El jurat, format per la regidora Vicen Castell, l’escriptor Enric Lluch, Xusa Moreno, Carmina Gómez de l’associació Adisalge i l’escriptora Fina Girbés, també va atorgar una menció especial per a la classe de TV A del col·legi Alberto Tortajada per la seua creativitat i originalitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada