divendres, 17 d’agost de 2012

ELS SOCIALISTES D’ALZIRA EXIGIXEN A L’ALCALDESSA QUE DEIXE DISFRUTAR ALS VEÏNS DE L’ESPLANADA DE LA MUNTANYETA DEL SALVADOR


Els socialistes exigixen a l’Alcaldessa d’Alzira, que desautoritze el regidor de Medi Ambient i deixe als veïns gaudir aquest estiu de l’esplanada de la Muntanyeta del Salvador i que retire el cartell que ho prohibix.

Isabel Aguilar
La portaveu dels socialistes, Isabel Aguilar, manifesta que les declaracions del regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Alzira són impròpies d’un polític seriós i sobretot responsable amb el seu càrrec.
Aguilar considera nefasta, autoritària, prepotent i fora de lloc la decisió del responsable de l’àrea de Medi Ambient d’Alzira, perquè no és admissible que com a solució a possibles efectes de brutícia, ordene la prohibició de l’ús de l’espai públic.
La dirigent socialista sol·licita de manera formal a la Sra. Bastidas, que hauria d'anul·lar l’orde del Sr. Montalva i restablir la normalitat d’ús en l’esplanada de la Muntanyeta, perquè amb aquesta prohibició sense sentit i completament arbitrària “està emprenyant a molts alzirenys i això ni es deu, ni es pot tolerar”.
Segons Aguilar el Sr. Montalva, amb aquesta actitud i segons les seues declaracions considera que el públic és seu. Ell determina on es pot estar i on no. També diu que no pot permetre que aquest lloc es massifique, referint-se a l’esplanada de la Muntanyeta del Salvador.
Aguilar considera que el Sr. Montalva no és la persona més indicada per a dir el que s’ha de fer en un espai públic i el que no es pot fer. “El Sr. Regidor de Medi Ambient el que deuria és fer complir les ordenances municipals amb totes les seues conseqüències i no ordenar com si fóra l’amo totes la places i espais públics d’Alzira”. Aguilar afig: “sabíem que existien regidors alliberats, però no regidors que van per lliure. Esta nova categoria l’ha inventat el Sr. Montalvá”.
La portaveu socialista insta a la Sra. Alcaldessa, que prenga les regnes d’este assumpte i esmene l’error que ha comés el seu regidor de Medi Ambient, perquè així les coses no es fan. “El Sr. Montalva, ens té acostumats a les seues fanfarroneries però esta vegada s’ha extralimitat, no és possible prohibir als alzirenys disfrutar d’un espai públic amb les excuses que este Sr. ha manifestat, “en esta ocasió ha posat el carro abans que el burro”.
Aguilar considera que el públic és de tots i l’única cosa que des de l’Ajuntament ha de fer és que es complisquen les ordenances, però no prohibir, per prohibir, sense cap sentit, ni cap norma legal. L’ordenança de protecció dels espais públics, definix molt bé l’ús i també les sancions pel mal ús dels espais públics, però en cap cas prohibix que els alzirenys utilitzem l’esplanada de la Muntanyeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada