dimarts, 30 d’abril del 2013

L’ALCALDE D’ALGEMESÍ ES REUNIX AMB LA CONSELLERA DE BENESTAR SOCIAL PER A TRASLLADAR-LI POSSIBLES LÍNIES DE COL·LABORACIÓ EN MATÈRIA SOCIAL



 L’alcalde d’Algemesí, Vicent Ramón García, ha rebut este matí en el consistori de la ciutat a la consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez i a la directora general de Majors, Pilar Albert per a donar-los a conéixer els recursos i la situació real dels servicis socials de què disposa el municipi i les possibles línies de col·laboració entre ambdós institucions en matèria social.
Després de rebre-la, el primer edil ha acompanyat la consellera de Benestar Social al saló de plens de l’Ajuntament perquè firmara en el llibre d’honor de la ciutat. Esta ha sigut la seua primera visita al municipi des que va ser anomenada consellera. Després de la firma l’Alcalde d’Algemesí ha volgut fer-li entrega d’un obsequi representatiu de la localitat, una muixeranga de ceràmica en record del municipi.
Posteriorment, els regidors de Majors i Benestar Social, Vicenta Castell i Adrián Palmero junt amb la directora general de Majors, Pilar Albert, l’Alcalde i la consellera han mantingut una reunió de treball per a traslladar solucions a la difícil situació per la qual travessen els servicis socials i les possibles línies de col·laboració entre el Consell i l’ajuntament en esta matèria.
Asunción Sánchez ha destacat la "necessitat d’unir esforços entre Administracions per a oferir la millor atenció social als ciutadans".
Després de la reunió la consellera ha volgut visitar el centre de majors d’Algemesí i saludar els usuaris del mateix per a compartir una jornada amb ells i amb els treballadors i treballadores del centre i ha elogiat la labor que desenvolupa ASFAL amb l’atenció que dia a dia dediquen als majors malalts d’Alzheimer.
La consellera ha pogut comprovar in situ les noves instal·lacions amb què compten els usuaris del centre, així com els servicis de què disposen i les activitats que realitzen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada