dimarts, 30 d’abril del 2013

EL PSPV D’ALGEMESI ORGANITZA UN FORUM PER L’OCUPACIO


El fòrum tindrà lloc el proper dijous 2 de maig a les 19:30 a la Cambra Agrària d’Algemesí.

Els socialistes d’Algemesí pensen que 3.270 aturats mereixen una resposta, per això han organitzat un fòrum per a debatre solucions contra l’atur amb Cristina Moreno, diputada del PSPV en Les Corts Valencianes, Elvira Ródenas, Secretària d’Ocupació d’UGT-PV, Robert Martínez, Alcalde de l’Alcúdia i Secretari General del PSPV de la Ribera Alta i Marta Trenzano, Secretària General del PSPV d’Algemesí i Portaveu en l’Ajuntament.
Segons ha declarat la portaveu socialista Marta Trenzano, “no és admissible que amb 3.270 aturats que té Algemesí l’Ajuntament destine únicament 100.000 € a un pla d’ocupació quan només l’Alcalde i el Sr. Saà s’embutxaquen 110.000 € a l’any amb el seu salari”.
Trenzano ha aclarit que “no només cal augmentar les inversions en el foment de l’ocupació, com és evident, també cal arribar a un pacte i un conscens amb tots els partits polítics, sindicats, empresaris i comerciants del poble per mirar d’afrontar aquesta situació i buscar alternatives al passotisme de l’equip de govern. Si l’alcalde i els seus regidors no estan per la llavor, els socialistes sí. Per això ens compromentem a convocar una taula rodona amb tots els partits, sindicats i agents econòmics de la ciutat a la qual portarem les conclusions que debatim en aquest fòrum”.
La portaveu socialista ha conclós que “el foment de l’ocupació, la vivenda, els serveis socials i les ajudes primàries han de ser les prioritats d’un govern en temps de crisi però el PP sembla encabotinat a fer-nos creure que a Algemesí crisi no hi ha, quan totes les dades apunten a que avuí vivim molt pitjor que fa 6 anys”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada