divendres, 12 d’abril de 2013

LA PLANTA DE FILTRES DE CARBÓ ACTIU D´ALZIRA ESTARÀ ACABADA AL MAIG L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha manifestat que les obres de la Planta de filtres de carbó actiu que es van iniciar en el mes de març per a posar solució al problema de l’aigua de la localitat estaran acabades en el mes de maig. “He tingut l’oportunitat de visitar les obres d’esta planta, executades per Aigües de València, i van a molt bon ritme. Està previst que siga durant la primera quinzena de maig quan finalitzen i, una vegada realitzats les anàlisis pertinents, es pose en total funcionament i es resolga el problema de l’aigua”.
L’Ajuntament d’Alzira va iniciar les obres del projecte de Planta de filtres de carbó actiu per a eliminació de plaguicides a Alzira a mitjan mes de març. Unes obres amb una inversió de 600.000 euros.
Mentres es realitza l’obra, s’han posat a disposició de la ciutadania sis sistemes d’osmosi inversa instal·lats en diferents punts de la Ciutat, en la Plaça Corbeil Essones, entre els col·legis La Puríssima i Luís Vives, en el Parc de les Basses, en la zona de l’església Sagrada Família, en la zona de l’Hort de Galvañón i en la del CP Tirant lo Blanch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada