divendres, 12 d’abril del 2013

ALZIRA ACULL LA FIRA DE l’ESTUDIANT “ORIENTA´T”



  L’Ajuntament d’Alzira, des de la regidoria de Joventut, ha organitzat, un any més, la Fira de l’Estudiant, “Orienta’t” que se celebra, en el Gran Teatre, des del dimarts 23 al divendres 26 d’abril.
Estes jornades d’informació van dirigides als estudiants que vullguen tindre a mà tota la informació necessària per a triar i decidir, com i cap a on orientar el seu futur acadèmic i professional.
La informació s’exposa de manera gràfica i escrita i es distribuirà en dos àrees d’informació amb panells, carpetes d’autoconsulta, així com material informatiu.
En esta Fira es pretén donar ajuda als estudiants utilitzant una metodologia no formal, proposant un conjunt d’activitats que exercisquen les habilitats de coneixement personal, aporten informació sobre les diferents opcions formatives, acosten el món laboral als estudiants i, sobretot, ajuden al jove a decidir de manera responsable i coherent sobre el seu futur.
L’horari per a poder visitar esta Fira és pels matins de 9:30 a 13:30 hores i les vesprades, de dimarts a dijous, de 16:00 a 19:00 hores. És preferible que els grups concerten prèviament amb el Centre d’Informació Juvenil, les seues visites.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada