divendres, 12 d’abril del 2013

EL DIRECTOR GENERAL D’ENERGIA VISITA LA NOVA SUBESTACIÓ ELÈCTRICA D’ALZIRA


 El director general d’Energia, Antonio Cejalvo, ha destacat en la visita a la nova subestació elèctrica Bernat, ubicada en el terme municipal d’Alzira, “que esta infraestructura reforçarà el mallat de la xarxa de transport, millorant així la qualitat de subministrament elèctric de tota la Comarca de la Ribera”.
En la seua visita, el director ha estat acompanyat per la delegada de Xarxa Elèctrica d’Espanya (REE) , Maite Vela, i l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas.
Cejalvo ha afirmat que “des de la Generalitat, en col·laboració amb les empreses elèctriques estem treballant en la planificació de les infraestructures energètiques necessàries que permeten en el futur més immediat millorar la qualitat de subministrament i el suport mutu de totes les infraestructures ja existents”.
En els últims anys els paràmetres que mesuren la qualitat de subministrament indiquen que esta ha millorat notablement i en el cas de la ciutat d’Alzira, les infraestructures posades en marxa en els últims anys, com les subestacions de la Casella o Benicull, han permés que el subministrament haja millorat en 2012 un 10% respecte a 2011 i que en el que portem d’any, haja millorat un 20% respecte al mateix període de l’any anterior.

Subestació de 220 kV Bernat

La subestació Bernat és una instal·lació de 220 kV, que porta en funcionament des de desembre de 2012. El seu objectiu és permetre el mallat de la xarxa de transport de 220 kV, per a garantir la cobertura de la demanda de les comarques del sud-est de la província de València i incrementar la qualitat i fiabilitat del subministrament.
La inversió de REE per a la seua construcció i posada en marxa va ascendir a 7 milions d’euros, encara que cal destacar que esta actuació forma part de l’eix Alzira-Bernat-Catadau, que inclou altres actuacions com les línies Bernat-Catadau, Bernat-Alzira, l’ampliació de la subestació de Catadau i la reconfiguració de la suestación d’Alzira, en el que Xarxa Elèctrica hi ha invertit un total de 17,5 milions d’euros.
La inviabilitat física d’ampliar la subestació actual a causa de l’existència en terrenys limítrofs de l’ermita de Sant Bernat i la carretera CV-550 ha obligat a construir l’ampliació com una nova subestació adjacent a l’actual subetació d’Alzira, coneguda com subestació Bernat.
El nou parc de 220 kV té una configuració de doble barra en intempèrie i consta de set posicions de línia, una posició d’adaptament i tres posicions de reserva. D’entre les posicions de línia, quatre permeten actualment la integració en la xarxa de transport de la nova subestació per mitjà d’un doble circuit a la subestació de Catadau i un altre doble circuit a la subestació Alzira. Les tres posicions de línia restants es corresponen amb les futures línies Benicull, Brosquil i Valldigna.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada