divendres, 12 d’abril del 2013

ELS CIUTADANS D´ALGEMESÍ NO PODEN PAGAR L’ORA AMB TARGETA MALGRAT QUE DEURIEN PODER FER-HO



El portaveu municipal de Més Algemesí, Josep Bermudez denúncia que l’Ajuntament deixa de fer les seues funcions i perjudica els interessos del ciutadans en no fer complir a l’empresa de l’ORA el plec de condicions.
En aquest plec hi figurava com a requisit mínim que els expenedors “permetran I’ús de targetes recarregables així com targetes magnètiques”.
Segons Bermúdez, “els ciutadans d’Algemesí deuríem poder pagar amb una targeta recarregable com es pot fer a altres municipis, o amb targetes magnètiques bancàries, però no podem. Els expenedor ni tan sols estan adaptats ni tenen les ranures corresponents”.
Des de finals d’any està vigent aquest plec i malgrat que ja deuria d’aplicar-se en la seua integritat no es fa. “És obligació dels responsables polítics de l’Ajuntament fer que es complisca el plec de condicions i no ser mirar cap altre costat en els temes relacionats amb l’ORA i el pàrquing que és el que solen fer. Al ciutadà l’interessa poder pagar amb targeta recarregable o magnètica, ja que sovint passa que volent pagar menys temps has de pagar més per no disposar de canvi, problema que quedaria solucionat de poder fer ús d’una targeta recarregable”, afirma el portaveu de Més Algemesí.
Més Algemesí demana a l’Ajuntament que faça complir a l’empresa les seues obligacions, i més quan es tracta, no d’una concessió administrativa, sinó d’un contracte de prestació de servei que costa entre l’ORA i el pàrquing més de 230.000€ a l’any.
Segons Josep Bermúdez, “la nostra denúncia pública ha donat resultat i l’empresa va corregir l’error i abonà l’any passat eixos quasi 5.000€ que devia haver ingressat en 2007, ingrés que no s’hagués produït de no haver estat per la denuncia pública que férem”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada