divendres, 12 d’abril del 2013

ALGEMESÍ ESPERA MÉS DE 1.000 PARTICIPANTS EN EL DIA DE LA BICICLETA QUE TINDRÀ LLOC DIUMENGE QUE VE.


Se sortejaran sis bicicletes entre tots els participants

 Algemesí celebrarà este pròxim diumenge 14 d’abril de 2013, una nova jornada dedicada a la bicicleta. Serà diumenge que ve a les 10 hores, quan tots els participants es concentraran en la plaça Major per a iniciar l’eixida i donar començament a un itinerari urbà de 10 quilòmetres.
Concretament, s’iniciarà el recorregut urbà en la plaça Major i prosseguirà pel carrer Berca, carrer Capella, parc de Salvador Castell, carrer Sant Josep de Calasanz, Nou del Convent, Fusters, Germanies, Lope de Vega, plaça de la Ribera, avinguda País Valencià, Polinyà, avinguda Generalitat, carrer València, Albotaina, avinguda Bernat Guinovart, carrer 1 de maig, col·legi Cervantes, col·legi Ribalta, riu Magre, la Xopera, riu Magre, carrer Sant Bárbara, Josepa Ahuir, ronda del Carme, plaça Cabanilles, parc de Salvador Castell, carrer Sant Josep de Calasanz, Nou del Convent, Fusters, carrer Muntanya fins a arribar novament a la plaça Major.
Esta activitat compta amb una notable participació tots els anys i especialment la passada edició va batre rècords d’assistència. Per això, i a causa del gran interés mostrat per la població, en esta edició s’espera sobrepassar la barrera dels 1.000 participants, segons les previsions, ja que són molts els ciutadans d´Algemesí que usualment decidixen participar en esta activitat.
L’organització va a càrrec de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Algemesí i compta amb la col·laboració del Club Ciclista d’Algemesí.
Al finalitzar la carrera, en la mateixa plaça Major, lloc de finalització del trajecte, es realitzarà un sorteig de set bicicletes. El sorteig d’estes es realitzarà entre tots els participants.

Bases de bicicletes ecològiques en la Xopera

L’àrea recreativa de la Xopera d’Algemesí ja disposa de dos noves bases per a estacionar bicicletes. La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Algemesí ha col·locat estes noves zones d’estacionament en la zona ja que no disposava d’un lloc habilitat a tal ús i cada vegada són més el nombre d’usuaris que s’acosten a visitar este paratge natural o a passar el dia, utilitzant la bicicleta com a mitjà de transport.
Les bases han sigut fabricades amb materials ecològics i totalment acord i integrades amb la zona. Es tracta de troncs de fusta que ja no disposaven d’una altra utilitat i que per tant han sigut reciclatges per a fabricar estes noves bases de bicicletes. L’Escola Taller ha sigut l’encarregada del disseny i fabricació de les mateixes. D’esta manera es facilita l’estacionament en la zona als usuaris que arriben utilitzant este mitjà de transport tan saludable i ecològic.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada