divendres, 12 d’abril del 2013

EL PATER REP UNA DELEGACIÓ D’EMPRENEDORS BÚLGARS EN EL MARC DEL PROJECTE EUROPEU EQUAL


Els empresaris balcànics busquen noves oportunitats de negoci en el sector de les energies renovables i del turisme

 El PATER (Pacte Territorial per l’Ocupació en la Ribera) ha rebut la visita d’un grup empresaris i treballadors municipals búlgars que estudien, a través del projecte europeu EQUAL, implantar centres d’assessorament i suport als emprenedors en diferents localitats búlgares seguint l’exemple del CIER (Centre d’Iniciatives Empresarials) de la Ribera.
Segons el president del PATER, Cristóbal García, l’Associació Nacional de Treballadors Municipals a Bulgària, organització que lidera el projecte, té la intenció de reproduir el nostre model en sis localitats del seu país. A més, els empresaris visitants han vingut a estudiar noves oportunitats de negoci en el sector de les energies renovables i el turisme, que ja estan consolidats en la Ribera i que en el seu país encara estan per explotar. Així mateix, esta trobada entre autoritats i empresaris d’ambdós països pot afavorir inversions i intercanvis futurs.
En la primera fase del projecte dedicada a la formació, una delegació de responsables econòmics de Bulgària van visitar l’estiu passat la Ribera per a conéixer de primera mà el funcionament del PATER i d’altres organismes valencians de promoció econòmica, com l’IMPIVA, la Cambra de Comerç de València o el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de València.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada