divendres, 19 d’abril del 2013

EL PP D’ALZIRA CELEBRARÀ LA SEUA ASSEMBLEA LOCAL EL PRÒXIM 3 DE MAIG


 Els populars alzirenys ja han fixat data per a la celebració del seu congrés local. Serà el pròxim 3 de maig en el complex La Masia a partir de les 19:30 hores en primera convocatòria, i a les 20:00 en segona.
Després de la respectiva autorització de la direcció provincial dels populars, la formació local renovarà el Comité Executiu Local, el qual dirigirà els designis del partit durant els pròxims anys.
Ja en l’última reunió del màxim òrgan del partit a nivell municipal, es va triar al Comité Organitzador del Congrés (COC). Este òrgan, compost per 5 membres i encapçalat pel president local de NNGG, José Andrés Hernández, serà l’encarregat de dur a terme tots els actes preparatoris de cara a la celebració de la cita.
A partir d’ara queda obert el termini de presentació de candidatures per a presidir el PP local. Qualsevol militant té dret a optar a la presidència, presentant un determinat nombre d’avals, així com un projecte per a dirigir la formació. El termini finalitzarà 3 dies abans de la celebració del Congrés.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada