divendres, 12 d’abril del 2013

LA MANCOMUNITAT DE LA RIBERA ALTA LIDERA UN PROJECTE EUROPEU PER A FOMENTAR L’AUTOOCUPACIÓ ENTRE ELS JÓVENS


La Mancomunitat de la Ribera Alta ha rebut a un grup de representants de diferents associacions juvenils i institucions de Calàbria (Itàlia), Alentejo (Portugal), Sofía (Bulgària) i Ankara (Turquia), que participen en el projecte europeu PAVITT, del programa Joventut en Acció, liderat per l’ens comarcal, l’objectiu del qual és fomentar l’autoocupació i l’esperit emprenedor dels jóvens a través de mètodes innovadors com el vídeo participatiu.
El projecte PAVITT, la primera reunió del qual s’ha celebrat en la seu de la Mancomunitat, té una duració de 14 mesos i compta amb 100.000 euros de subvenció europea.
Durant el seu desenvolupament, els jóvens participants estudiaran noves possibilitats formatives a través del vídeo participatiu amb l’objectiu que puguen dur a terme els seus projectes i idees, que es traduïsquen en la creació d’ocupació, a través de l’enfortiment de les seues capacitats i competències.
Al finalitzar la fase de formació, s’analitzaran els resultats i els mètodes utilitzats per a poder aplicar-los a altres grups i contextos.
El president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Cristóbal García, ha destacat la importància d’este tipus de projectes que fomenten la formació i l’autoocupació entre els més jóvens, sobretot en una situació com la que vivim.
A més de la Mancomunitat, que lidera el projecte, el consorci d’entitats participants està format per Pronexus (Itàlia), ADTR (Portugal), NAMCB (Bulgària) i S&G (Turquia), que compartiran les seues experiències i conclusions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada