dimecres, 10 d’abril del 2013

EL CLUB ESPORTIU PETANCA BENIFAIÓ, CAMPIÓ PROVINCIAL DE TRIPLETAS


 El Club Esportiu Petanca Benifaió una vegada més s’ha proclamat Campió Provincial de Tripletas en la categoria 2a amb l’equip format per Francisco Iborra, Luis Berlanas i José Martínez.
El campionat va ser molt disputat i el destí va fer que s’enfrontaren en la semifinal amb un altre equip del Club Esportiu Petanca Benifaió format per Iván López, Fran Corredera i Alexis Giménez els quals van acabar en una meritòria tercera posició.
Destacar també la tercera posició aconseguida pel club en la categoria 1a amb l’equip format per Salva Vidal, José Pérez i Antonio Lara, caient en semifinals per un ajustat resultat on va caldre desempatar en la partida final.
El campionat va tindre lloc en els terrenys de joc de Paterna. Este premi li permet al club benifaionense classificar-se per a disputar l’autonòmic de petanca que es va a celebrar en Sant Vicent del Raspeig (Alacant), valedor per a disputar el Campionat d’Espanya que enguany se celebra en Illa Cristina (Huelva) a finals del mes de maig.
Com assenyalen des del club “estos moments dolços que continua travessant el nostre club permet al seu torn aconseguir resultats bons en la nostra competició provincial i ara només queda animar-los que aconseguisquen en l’autonòmic la classificació per al Campionat d’Espanya de Petanca”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada