dimecres, 10 d’abril del 2013

ALGEMESÍ DISPOSA DE 422 PLACES PER A MAJORS PER A PODER VIATJAR A MEITAT DE PREU


Els interessats hauran de presentar la seua sol·licitud en el departament d’Informació de l’Ajuntament d’Algemesí fins a dilluns que ve 15 d’abril, en primera fase.

Algemesí disposa de 442 places dirigides als majors per a participar en els viatges emmarcats en el programa “La Diputació per l’ocupació Hotelera”. Un programa d’oci subvencionat per la institució provincial en què es paga el 50 % del cost del viatge. D’esta manera els interessats podran viatjar a qualsevol dels paquets i estades programades i establides en el programa i durant el període fixat a meitat de preu.
Els veïns que vulguen optar a aquests descomptes han de complir els requisits següents: ser major de 65 anys, ser jubilat major de 60, viudo/a major de 55 anys o pensionistes i prejubilats que hagen complit els 60 anys. Tots podran anar acompanyats dels seus cònjuges encara que ells no reunisquen els anteriors requisits. Els viatges tenen un cost aproximat d’entre 85 i 145 euros per una estada de quatre nits, cinc dies en règim de pensió completa i viatge d’anada i tornada inclòs en el preu. A més, també compten amb servei mèdic en  l'hotel escollit, pòlissa d’assegurances col·lectives i programa d’animació.
El pla per l’ocupació i el turisme social disposa de viatges per la Costanera, Camp de Morvedre, Chulilla, Cofrentes, Utiel-Requena, la Safor-Valldigna i la Costa de València. Igualment també oferta entre les seues propostes una ruta de balnearis per la província de València.
Els interessats hauran d’inscriure’s al departament d’Informació de l’Ajuntament d’Algemesí fins a dilluns que ve 15 d’abril, en primera fase per a optar a estos viatges i poder triar qualssevol de les rutes que preferisquen d’entre les oferides.
Per a més informació poden consultar la pàgina web www.algemesi.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada