dimecres, 10 d’abril del 2013

ALZIRA ACULL LA SETMANA QUE VE UNA JORNADA INFORMATIVA SOBRE “PIMES I PROGRAMES EUROPEUS”



 L’Ajuntament d’Alzira, des de la seua Agència de Desenvolupament Local IDEA i, en col·laboració de la Direcció General de Projectes i Fons Europeus, organitzarà la jornada informativa “PIME i programes europeus: com fer que la teua empresa participe en projectes europeus”. Serà el dimecres, 17 d’abril, en el MUMA, a partir de les 9:30 hores.
La inscripció de la jornada és gratuïta, si bé, les places són limitades, per la qual cosa cal confirmar assistència en IDEA a través del telèfon 96 245 51 01 o adl@idea-alzira.com.
Esta jornada té com a objectiu donar a conéixer els programes europeus i com estos són una oportunitat de finançament i coneixement per a les PIMES valencianes.
Així mateix es vol contribuir a preparar el que serà el pròxim període financer i les oportunitats amb què comptaran els empresaris.
Estem davant de projectes finançats fins en un 90%, depenent del programa europeu en què s’engloben. Des d’innovació fins a formació, passant per microcrèdits són les diferents oportunitats a nivell europeu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada