divendres, 12 d’abril del 2013

EL RC ALZIRA FINALITZA DAVANT DEL CIÈNCIES UNA TEMPORADA AMB BALANÇ POSITIU


Una vegada aconseguida la permanència en la categoria, el RC Alzira despedix la temporada davant del Ciències, la trobada serà el dissabte a les 16 h. en el camp d’El Saler.
El club alzireny havia aconseguit la classificació per a barallar per l’ascens en la primera fase de la lliga, però va optar per renunciar a esta opció i jugar per no descendir.
Ara es demostra que la decisió va ser encertada, ja que l’equip ha quedat segon classificat en esta fase, podent haver sigut -presumiblement- primers, de no haver succeït els fets del partit de Tavernes, i tot això amb la destacada participació dels xavals de la pedrera que ha crescut de manera considerable en estos partits.
Als ja consolidats en la temporada anterior Ximo Fraile i Alex Palop, s’han sumat en esta els Pablo Pepiol, Mario Andrés, Marley Smith, Nando Peresa, Dani Dasí, Javier Gómez, Carlos Selma, Abel Benavent......, tots ells entre els 19 i 21 anys.
Així doncs, balanç summament positiu per al club i per als jóvens jugadors.

AITOR TRIBALDOS

Un altre xaval de la pedrera, Aitor Tribaldos, que fa unes setmanes estrenava internacionalitat, ha sigut convocat ara per la Selecció Valenciana Sub-16, per a jugar el Campionat d’Espanya de comunitats autònomes. El campionat sàrria en la localitat catalana de Sant Cugat del Vallés este cap de setmana 13 i 14 d’abril.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada