divendres, 1 de març del 2013

AGUILAR (PSOE): NO CONSENTIREM QUE L’ALCALDESSA I EL SEU EQUIP DE GOVERN ES GASTEN ELS DINERS DELS IMPOSTOS EN MENJARS I INAUGURACIONS MENTRES MOLTS ALZIRENYS HO PASSEN MALAMENT

Isabel aguilar

 La portaveu dels socialistes d´Alzira, Isabel Aguilar, va explicar en el passat ple que des del seu grup continuaran denunciant i fent públic cada despesa que consideren innecessària, “perquè en la nostra ciutat molta gent ho està passant molt malament”.
Segons Aguilar a la Sra. Alcaldessa no li ha agradat que els socialistes fem públic que s’està gastant els diners dels alzirenys en menjars, en sopars i en inauguracions, que actualment nosaltres les qualifiquem com a innecessaris.
La responsable socialista recorda que fa uns mesos ja va denunciar que l'Ajuntament pagava els tallats i llepolies amb la firma de l'Alcaldessa i això, èticament, és incorrecte.
Aguilar critica que va ser en el ple de dimecres passat quan es va proposar la reprovació del grup socialista per haver difós un vídeo (extracte de video-acta) on es va preguntar directament a la Sra. Bastidas, qui havia anat de menjar amb el pregoner de la Setmana Santa. Segons Aguilar estes coses han de ser normals per al Partit Popular i per a l’Alcaldessa d’Alzira, però els socialistes pensem tot al contrari. Açò ho tenen que saber els alzirenys i per això s’enutgen, munten en còlera i expressen opinions difícils de qualificar. “És increïble com este govern pot tindre una actitud tan servil que es deixen utilitzar políticament pel capritx de la Sra. Bastidas”.
La dirigent insta a la Sra. Alcaldessa d’Alzira que si considera que la divulgació per la xarxa d’un vídeo sobre una pregunta de qui va assistir a una menjar és un fet il·lícit, com ja li va dir en el ple de gener i també en el de febrer, ha d’acudir sense demora al jutjat. “Però que no vullga ocultar amb els seus capritxos els problemes que existixen en la nostra ciutat. Ara l’aigua no és apta per al consum i a això és al que s’ha de dedicar”.
Aguilar considera de mal gust polític que la Sra. Bastidas i el seu govern perden el temps en propostes de reprovació mentres hi ha assumptes importants damunt de la taula com: l’ocupació, reclamar al deute de més de 6 milions a la Generalitat i ajudar els més necessitats. “Però tots estos temes no són la seua prioritat i mostra d’això són les queixes de molts ciutadans que porten mesos esperant a ser rebuts per la seua Alcaldessa i no els dóna cap explicació”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada