dimecres, 13 de febrer de 2013

SUECA SUBSTITUÏX LES DUTXES EN LA VIA PÚBLICA DE LA ZONA MARÍTIMA


  L’empresa municipal Aigües de Sueca, a iniciativa de la Regidoria de Serveis Municipals, està procedint a l’eliminació de totes les dutxes que es trobaven en la via pública de la zona marítima per a traslladar-les a la zona de l’arena de les platges. “Des de la Regidoria de Serveis ens vam plantejar esta actuació per diverses raons. Una d’elles ha sigut les dificultats que ens trobàvem per a aconseguir mantindre el servei en les millors condicions, ja que la quantitat d’arena que tenia que sorportar la instal·lació obstruïa els desaigües i espatlava contínuament els col·lectors”, ha assenyalat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho. Altres motius que han provocat el trasllat de les dutxes han sigut “la falta d’higiene que es produïa moltes vegades, quan alguns animals acudien a beure l’aigua que quedava en els plats de les dutxes i després eren utilitzades també pels xiquets per a jugar; per estètica; i pel lloc que ocupaven i que restava places d’aparcament, tan sol·licitades a l’estiu”, en paraules de Moncho.
Una vegada eliminades de la seua ubicació actual, i traslladada la connexió per a l’abastiment d’aigua dolça, s’instal·laran nous models de dutxa en l’arena junt als llavapeus.
La substitució de les antigues dutxes per un model més senzill es deu al fet que, les anteriors, “eren d’un material que es trencava amb molta freqüència per la base, a més de tindre poca estabilitat, resultant molt fàcils d’arrancar si es produïra un temporal marítim”, conclou Moncho.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada