dimecres, 13 de febrer del 2013

EL PSPV-PSOE ORGANITZA UN CURS DE FORMACIÓ DE FORMADORS A SUECA


  A la casa del Poble de Sueca, la Secretaria de Formació del PSPV-PSOE de la Província de València organitza un nou format de curs per a Formadors amb asistencia de companys de moltes comarques de la Província.
En la primera jornada d’un curs Bàsic de Militància es va presentar un nou format de curs de sessions de 3 a 4 hores, preferentment divendres de vesprada o dissabtes matí on es poden incorporar tots els temes que convinguen al partit.
La idea és crear generadors d’opinió, açò és, militants i simpatitzants que puguen anar transferint les aportacions necessàries en els seus respectius àmbits, tant professional, com a familiar o de la vida quotidiana
El dissabte dia 2, en l’agrupació de Sueca, parlarem de Lideratge i motivació, de comunicació no verbal, de les noves eines tecnològiques que disposa el partit i una intervenció sobre com ha d’actuar un militant per a ajudar a guanyar vots i sinergies positives.
Aquest curs tindrà una segona jornada, també en l’agrupació socialista de Sueca, al voltant de la comunicació, preferentment fent referència a la comunicació verbal, sobre habitatge social, i govern obert.

Es tracta de demostrar que es poden realitzar cursos que traslladen opinió i coneixements als nostres companys i que aquests ho traslladen a altres companys, amics i familiars.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada