dijous, 14 de febrer del 2013

LA CIUTAT COREANA DE GANGNEUNG INVITA A GRUPS CULTURALS JUVENILS D’ALGEMESÍ A PARTICIPAR EN EL SEU FESTIVAL INTERNACIONAL D’ART I CULTURA JUVENIL


El festival té com a objectiu commemorar la centenària cultura coreana i fomentar, entre els jóvens de tot el món que participen, l’intercanvi de la seua cultura, música i arts escèniques.

El recent agermanament entre Gangneung i la Festa de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí genera nombroses possibilitats d’intercanvi per als diversos grups d’ambdós ciutats. La població de Gangneung, Corea del Sud, ha invitat als grups culturals juvenils d’Algemesí a participar en el Festival d’Art Juvenil Internacional que complix la dotzena edició.
Es tracta d’un festival en què participen jóvens dels cinc continents i que té com a objectiu commemorar la centenària cultura coreana i el foment, entre jóvens de tot el món, de l’intercanvi de la seua cultura, música i les arts escèniques. El certamen cultural juvenil tindrà lloc del 26 al 29 de juliol de 2013 en la zona de Gyeongpo Beach, un popular lloc de vacacions visitat per més de 10 milions de persones a l’any.
Esta ciutat coreana ja va acollir a l’octubre de 2012 l’actuació de “Els Tornejants”, dins del Festival Internacional de Patrimonis de la Humanitat, una cita que va incloure la presència d’autoritats municipals per a explicar les particularitats de la Festa d’Algemesí en el congrés paral·lel que es va dur a terme.
La ciutat coreana ha llançat esta invitació a grups culturals locals formats per jóvens d’entre 13 i 18 anys que duguen a terme actuacions musicals, ja siguen tradicionals o contemporànies, així com de dansa i música popular. Els grups que s’inscriguen hauran de participar en la cerimònia d’obertura, desfilada, xou de focs artificials, un esdeveniment principal i un esdeveniment secundari. A més, tindran l’oportunitat d’experimentar la cultura coreana i visitar llocs culturals tradicionals i museus. Els gastos d’allotjaments i dietes seran coberts per l’organització, el viatge anirà a càrrec dels participants. Els interessats hauran de posar-se en contacte amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Algemesí abans del 15 de març de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada