dijous, 14 de febrer del 2013

EL PSOE D’ALZIRA EXIGIX AL PP QUE ES POSE AL COSTAT DELS PENSIONISTES



 La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar i la portaveu de PSOE en Pacte de Toledo, Isabel López, van realitzar una xarrada-col·loqui en la Casa de la Cultura d’Alzira, per a denunciar que la decisió del PP i de Rajoy és il·legal, perquè contradiu una llei anterior, la Llei de la Seguretat Social, aprovada en el Pacte de Toledo en 1995. I és inconstitucional perquè cap llei desfavorable pot aplicar-se amb caràcter retroactiu.
Aguilar va explicar que l’objectiu dels socialistes amb esta Xarrada ha sigut informar els treballadors i treballadores, tant en actiu com els ja jubilats, sobre les últimes reformes del Sistema de Pensions i com afecten el futur dels jubilats i treballadors les polítiques que està duent a terme El Govern del Partit Popular.
Segons Aguilar El Govern de Rajoy és el que més ha reduït el poder adquisitiu dels pensionistes d’Alzira, posant en risc de caure en la pobresa, inclús en l’exclusió social, a milers de famílies, que veuen com es reduïxen les seues pensions i els seus salaris, mentres que El Govern augmenta impostos i instaura fórmules de pagament indirecte, com el copago, reduint així els ingressos i multiplicant els gastos.
La responsable socialista va manifestar que per a tapar esta realitat, El Govern del Partit Popular una vegada més, tracta de manipular i mentir a l’opinió pública. Va dir que pujava un 1 % les pensions, però Rajoy no va dir que la decisió de no actualitzar-les respecte de la inflació en 2012 suposaria els pensionistes perdre un 2% de la seua capacitat adquisitiva.
Segons informa la portaveu de PSOE en Pacte de Toledo, Isabel López, ara Rajoy reformarà el Sistema de Pensions, amb dos mesures molt lesives per a treballadors i treballadores, com són l’elevació de l’edat de jubilació i l’augment del període de cotització per a cobrar el 100 % de la pensió.
López va recordar que la reforma de pensions del PSOE va acabar pactada per tots. Ara Mariano Rajoy, pretén despreciar i tirar al fem l’última reforma de les pensions, que va ser el resultat de l’ampli acord aconseguit per l’anterior Govern del PSOE i els agents socials.
Isabel Lopez ha advertit de que el Govern del PP pretén reformar el sistema de pensions de la mateixa manera que en la reforma laboral, que va ser aprovada en solitari i ha deixat unes dades més que preocupants, amb 850.000 ocupacions destruïdes.
D’altra banda la portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, va explicar que el seu grup ha presentat una proposta en l’Ajuntament perquè s’assessore i informe els pensionistes, per a reclamar davant de l’INSS la no revaloració de les pensions perquè és una mesura il·legal i injusta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada