dimarts, 15 de gener del 2013

PSOE D’ALZIRA PRESENTARÀ UNA MOCIÓ PER A FRENAR LA PUJADA DE L’AIGUA QUE SEGUIX SENSE SER APTA PER AL CONSUM


La portaveu dels socialistes alzirenys, Isabel Aguilar, considera un despropòsit que l’aigua a Alzira tinga una pujada per al 2013 d’un 3,5 % quan ens trobem en una situació de crisi.

Isabel Aguilar
 El passat mes de desembre la Junta de Govern d´Alzira, va aprovar una pujada de l’aigua i del clavegueram que suposa per als alzirenys un increment del cost de l’aigua, no ja com un servei públic essencial i de qualitat, sinó com a element de negoci especialment, d’una empresa privada.
Aguilar recorda que no és solament açò li sumem els retalls en matèria Educativa, Sanitària i en Polítiques d’Igualtat Social que s’estan produint al nostre país, més la terrible pujada de l’IVA i el canvi produït en la seua aplicació , que afecta terriblement productes de consum i per tant a l’economia domèstica.
La responsable socialista manifesta que des que el Partit Popular està governant en la nostra ciutat l’aigua que es consumix en les llars d´Alzira s’ha incrementat en més d’un 40% sense que l’aigua siga apta per al consum com ho establix l’actual normativa.
L’edil socialista considera que este és un dels contractes que s’han de revisar perquè l’augment de l’aigua en la nostra ciutat no estiga per damunt dels preus actuals. “Pujar un 3,5 % la tarifa de l’aigua per al 2013 és escandalós ja que el poder adquisitiu dels més necessitats està molt per davall d’eixe augment”.
Segons Aguilar l’augment de la tarifa de l’aigua hauria de congelar-se per als pensionistes perquè no tenen eixa pujada i per als parats que no cobren cap tipus de subsidi.
Aguilar considera que, donada la conjuntura econòmica tan preocupant, el seu grup presentarà una moció perquè es deixe sense efecte la pujada en la Tarifa de l’Aigua i del clavegueram aprovada al desembre de 2012 en la Junta de Govern.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada