dimarts, 15 de gener del 2013

LA RIBERA BAIXA ACONSEGUIX UNA ALTA QUOTA DE REPRESENTACIÓ AL CONSELL NACIONAL DEL BLOC


La Ribera Baixa, que aconsegueix la Presidència i 7 membres al Consell nacional, és una de les comarques amb més representació dins de l'organigrama del partit que lidera la coalició Compromís

Després del passat Congrés Nacional del BLOC i dels congressos comarcals, el partit nacionalista ha procedit a la constitució dels òrgans que, al llarg dels pròxims quatre anys, dirigiran el rumb de la formació nacionalista. Un dels més importants ha estat la constitució del Consell Nacional, màxim òrgan del partit entre congressos i responsable de fixar la direcció del BLOC i de supervisar la seua activitat interna, institucional i sectorial.
Segons fonts comarcals de la formació valencianista, la sorpresa ha estat la important quota de representació aconseguida per la comarca, per tal com un total de set representants de la Ribera Baixa van ser triats per a formar part del Consell Nacional del Bloc. Entre ells, Carles Grancha que, a més de secretari Comarcal també va resultar membre electe en el Consell; Raquel Tamarit de Sueca, Vicent Marrades de Corbera, Pilar Torres de Cullera i Vicent Ferrer del Romaní – Sollana.
A eixa representació cal sumar-li la del suecà Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés dels diputats i la de l'Alcalde d'Almussafes, Albert Girona, triat al passat Congrés del BLOC com a membre del Consell Nacional i que fou elegit, per unanimitat, com a nou President del Consell Nacional.
Som una comarca en ascens dins l'organització i amb aquestes noves responsabilitats orgàniques esperem fer valdre eixe protagonisme polític en benefici de la Ribera Baixa i dels nostres pobles”, ha declarat Carles Grancha, Secretari Comarcal del BLOC que, ha destacat el fet que la Presidència del Consell Nacional, que ja va ostentar el riberenc Baldoví, estiga ocupada per un altre dirigent de la comarca, Albert Girona. “És una prova de la solidesa del BLOC i de Compromís a la comarca”.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada