divendres, 11 de gener del 2013

MÉS D'UN CENTENAR DE PERSONES ASSISTIREN AQUEST DIJOUS A LA XARRADA DE JOAN BALDOVÍ A CULLERA


Més d’un centenar de persones han assistit a l’acte celebrat al Saló Multiusos del Mercat de Cullera organitzat per la Coalició Compromís x Cullera.
Durant l’acte, van intervindre Marc Joan, militant del Bloc Jove, que va fer una breu exposició de com s’està duent a terme l’estructuració de Compromís al conjunt del País Valencià i ha encoratjat als assistents a sumar-s'hi.
Tot seguit ha intervingut Pere Manuel, actual regidor de la Coalició Compromís x Cullera que ha fet un resum del ruïnós estat en què es troba l’Ajuntament de Cullera, amb un deute de 41 milions d’euros més els interessos, i la innoperància de l’actual equip de govern. El regidor també ha explicat com han sigut els últims 4 anys sense pressupost municipal i ha explicat algunes de les propostes que ha fet Compromís al llarg d’aquesta legislatura per a millorar la situació que patix la localitat i que han sigut rebutjades en la seua totalitat pel govern local del Partit Popular.

Per últim, ha intervingut Joan Baldoví, actual diputat de la Coalició Compromís a les Corts Generals, que ha fet un repàs del seu primer any de legislatura al Congrés dels diputats.
El diputat va agrair als votants de Compromís que hagueren dipositat la seua confiança en la seua persona i que l’han convertit en el primer diputat valencianista des de fa 70 anys.
Tot seguit ha anat explicant el treball que ha  realitzat durant els últims 12 mesos, com ara les 223 preguntes escrites que ha presentat, les 7 preguntes orals que ha fet, la presentació de 30 proposicions no de llei, la solicitud de 14 informes o la presentació de 132 esmenes als Pressupostos Generals de l’Estat de 2013 per valor de 750 milions d’euros… De fet, gràcies a la seua tasca parlamentària, ha rebut el premi <<Azote del Gobierno 2012>> que entreguen els periodistes que treballen al Congrés dels Diputats i ha sigut el 2n parlamentari que més treball ha fet.
Després d’aquesta intervenció es va obrir un torn de paraula en el qual participaren els assistens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada