divendres, 18 de gener del 2013

LA JUNTA LOCAL FALLERA DE BENIFAIÓ CONFIRMA QUE BENIFAIÓ NO TINDRÀ FALLERA MAJOR 2013 AL QUEDAR EL CÀRREC VACANT


 La junta local fallera de Benifaió ha confirmat que, finalment enguany, Benifaió no tindrà màxima representant fallera. Arcís va aclarir que s’ha seguit el procediment normal que estipula el reglament faller d’oferir el càrrec a qui van ser Falleres Majors de les comissions locals del 2011 i cap va acceptar. L’alcaldessa manifesta que el segon pas “va ser reunir els presidents per a comunicar-los que feren extensiu el càrrec vacant a qualsevol fallera censada de les comissions i acabat el termini estipulat cap fallera va acceptar la representació”.
Per tant, i des de 1997 quan Benifaió va tindre la primera Fallera Major ja amb la composició de les actuals comissions, les del 2013 seran les primeres festes falleres sense màxima representant.
Des de la junta local avancen que les visites a les presentacions de cada comissió així com l’assistència als actes religiosos de l’ofrena i missa en plenes festes estarà igualment present la junta local amb l’assistència de tots els seus membres. A més confirmen que el càrrec es tornarà a oferir de la forma reglada per a les festes falleres del 2014.

Els membres de la junta local fallera de Benifaió amb l’alcaldessa Amparo Arcís i la presidenta executiva Maribel Sabater al front es van reunir en la nit d’ahir en un acte íntim per a despedir la jove Marina Vilanova Linares com a Fallera Major 2012.
Per la seua banda Marina Vilanova va tindre paraules d’afecte per a tots els membres de la junta local a l’agrair “tot el suport rebut i la companyia de la junta en cada un dels actes oficials que he representat al món faller de Benifaió”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada