dijous, 10 de gener del 2013

ENTREGA DEL CERTIFICAT EUROPASS MOBILITAT ALS ALUMNES DEL TALLER D’OCUPACIÓ, “T´ESTIME” D’ALZIRA


  L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, ha entregat, els certificats Europass Mobilitat als alumnes del Taller d’Ocupació T’Estime, tant del passat any com d’este, que han realitzat pràctiques formatives a Itàlia.
Del Taller d’Ocupació T’Estime 2011, han participat 15 alumnes, amb una subvenció de 27.000 euros de la Comissió Europea, dins del programa Leonardo da Vinci Mobilitat. Els alumnes han estat 15 dies a Milà i Ponte in Valtellina, entre el 19 de novembre i el 2 de desembre de 2012.
Del Taller d’Ocupació T’Estime: Vida i Artesania, van participar 10 alumnes, amb una subvenció del SERVEF de 15.000 Euros. Les pràctiques es van realitzar a Milà i Sondrio, durant 15 dies, entre el 21 de novembre de 2011 i el 5 de desembre de 2011.
Tots els alumnes han rebut un Certificat Europass Mobilitat. Este certificat és un document personal que registra formalment els períodes d’aprenentatge o formació realitzats pel titular en països diferents del seu, permetent-li comunicar millor les seues experiències i, en concret, les competències adquirides.
Este document ha sigut gestionat i tramés des d’IDEA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada