dimarts, 8 de gener de 2013

ELS SOCIALISTES DE SUECA PRESENTEN LA SEUA WEB


 L´agrupació local del Pspv-Psoe de Sueca, presentá aquest divendres 11 de gener a les 20 h. la seua Web, a la seu del partit, en el carrer La Punta nº 5.
Els Socialistes de Sueca amb aquesta iniciativa pretenen tindre una finestra a la xarxa, en la qual poder compartir notícies, enllaços, informació, retransmissió en directe dels diferents actes realitzats pel partit, etc, per a consulta de qualsevol ciutadà que vullga visitar-la i comprovar quines són les directrius polítiques i municipals de l'agrupació socialista.
Aquesta web, serà una web dinàmica, una web viva, on tindre els continguts actualitzats. Així ho ha proposat l'executiva del PSPV-PSOE de Sueca, perquè tinga una utilitat per a tota la ciutadania que tinga interès en accedir-hi.
Per al seu Secretari General, Dimas Vázquez, era un tema que es tenia pendent, i que des del primer dia que va accedir a la secretària, era una de les propostes a posar en marxa per la seua executiva. Executiva que posarà tot de si perquè aquesta web tinga un sentit dins de les directrius socialistes, que es basen principalment en les persones que menys recursos tenen.
La presentació la va realitzar Antonio Galàn, Secretari de Modernització i Noves Tecnologies del Pspv-Psoe de la Provincia de València, i Vice-Secretàri General de l´agrupació local de Sueca. En la que va explicar l’objetiu de la web, que es per a millorar la comunicació i imatge del PSPV-PSOE de Sueca i per poder informar i difondre els seus continguts en la xarxa.
També, al estar dins del projecte INNOVA del PSPV-PSOE de la Provincia de València, la web dispondrà de una intranet de treball que s’estructura per grups, on en cadascun d’ells poden participar de forma col.laborativa els militans. En aquesta intranet, els usuaris disposen d’un mur o agora de dabet, d’un fórum, de xat i fins i tot d’eines per a generar documentació en grup com puguen ser; propostes, programes, declaracions, mocions, etc..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada