dimecres, 2 de gener del 2013

EL PSOE D’ALZIRA QUALIFICA DE DISBARAT LA COMISSIÓ D’INVESTIGACIÓ DE l’HORT DE REDAL

Isabel Aguilar

 La portaveu socialista Isabel Aguilar, denúncia la conducta poc democràtica del la Sra. Bastidas i del seu regidor d’urbanísme Sr. Montalva, que com a president de la comissió d’investigació li ha vetat la  llibertat d’expressió al no deixar-li fer ús de la paraula en el torn d’exposició com a ponent en la investigació de l’Hort de Redal.
Segons Aguilar "no s’ha pogut aclarir tot el que ens haguera agradat ja que no s’ha permés augmentar la quantitat dels compareixents i no han assistit els tècnics implicats. D’altra banda tots els compareixents s’han queixat del tracte a què han sigut sotmesos per part de l’Ajuntament. No han tingut accés a l’expedient de l’assumpte que s’investigava i així segons han manifestat és molt difícil poder recordar un expedient amb més de 27 anys d’antiguitat."
Segons la dirigent socialista, d’una banda ha quedat demostrat que la Sra. Bastidas, mai va fer públic els motius pels quals no va arribar a un acord amb la família Presencia-Redal perquè als alzirenys no els costara ni un euro l’expropiació de l’Hort de Redal.
Aguilar afirma que ha quedat demostrat que si la Conselleria d’Urbanísme governada pel Partit Popular, no haguera tardat quasi tres anys a aprovar el nou Pla General d’Ordenació Urbana que desclassificava els terrenys de l’Hort de Redal, de sòl urbà a terrenys de protecció agrícola tampoc estaríem parlant del deute de 12 milions d’euros.
Segons Aguilar també ha quedat demostrat que la màxima responsabilitat és de la Sra. Bastidas, que ocultant la seua mala gestió en la famosa frase de l’herència rebuda, se li oblida que mai va votar en contra de cap PGOU des que està en l’Ajuntament ni ella ni el seu partit des d’Aliança Popular fins al PP. I tampoc va realitzar cap proposta sobre l’Hort de Redal.
La responsable socialista considera que la Sra. Bastidas, no està legitimada políticament per a acusar a ningú del que en realitat ha sigut un escàndol urbanístic dels últims 27 anys, que ha beneficiat a tots els especuladors urbanístics i també a aquells que han construït vivendes a Alzira i ningú els ha obligat a pagar la seua part de zona verda que per llei els corresponia i que estava reservada en la zona de l’Hort de Redal.
L’edil socialista considera que després de tots els impediments i boicot que ha patit la comissió d’Investigació de l’expropiació de l’Hort de Redal, ha quedat demostrat que la major part de la responsabilitat la té el Partit Popular i Elena Bastidas. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada