divendres, 4 de gener del 2013

CULLERA CONVOCA EL II CONCURS PER A XARXES SOCIALS, “CULLERA ÉS EL TEU LLOC”


  Cullera llança un nou concurs de facebook destinat al segment de turisme familiar, que estarà vigent fins al 4 de març de 2013.
Per a participar, els usuaris de facebook hauran de registrar-se en la pàgina de culleraturismo, visualitzar l’Espot sobre Turisme Familiar i respondre a la pregunta: Quin és l’ingredient estrela del plat que tastaran els protagonistes de l’espot?. D’entre els participants que responguen correctament a la pregunta, se sortejarà una escapada familiar a Cullera durant Setmana Santa. No obstant això, els participants poden incrementar també les seues possibilitats de guanyar, si compartixen el concurs entre els seus amics de la xarxa social.
El premi consta d’una estada de dos nits, 29 i 30 de març de 2013, per a dos adults i 2 xiquets (o 3 adults), en règim d’allotjament en habitació triple amb desdejunis inclosos en l’Hotel Cullera Holiday (www.culleraholiday.es), una degustació d’una autèntica paella valenciana en el Restaurant Casa Picanterra (www.picanterra.com), 4 paquets d’Arròs Senyorial cultivat en Cullera (www.arrozseñorial.com) i el regal de 4 Targetes Turístiques “Cullera en la teua Mà” per a accedir gratis als principals Museus i Monuments de Cullera, així com aconseguir descomptes i regals en múltiples comerços locals.
Amb esta campanya, es pretén guanyar nous amics amb un perfil familiar en el canal culleraturismo de facebook, als que posteriorment se’ls podrà informar de les múltiples activitats de caràcter familiar que organitza el destí, però també augmentar el tràfic de visites en la web d’institucional www.culleraturismo.com.
Durant tot 2013, està previst realitzar tres nous concursos en xarxes socials, destinats a altres segments de mercat i amb un altre tipus d’objectius com per exemple la generació de nous continguts gràfics o la definició d’estratègies SEU en Internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada