divendres, 11 de gener de 2013

ALMUSSAFES INVERTIX 2.500 EUROS EN LA MILLORA DEL MULTIESPAI ESPORTIU D'EXTERIOR


  El primer multiespai esportiu a l'aire lliure de la localitat d'Almussafes, inaugurat pel consistori municipal l'any 2007, acaba de ser objecte d'unes accions de condicionament substancials. L'equipament esportiu, emplaçat en el parc de les Eres, disposa en l'actualitat d'una xarxa de protecció que permet que la pràctica d'esports com el futbol, l'hoquei, el bàsquet, el voleibol, el minitenis i el bàdminton resulte molt més segura per a tots els usuaris de la zona verda.
L'Ajuntament d'Almussafes acaba de sufragar les actuacions de millora del multiespai esportiu de la localitat, instal·lat en la zona verda del parc de les Eres des de fa cinc anys. La col·locació de l'esmentat equipament esportiu, que servix com a zona d'escampament tant per a xiquets com per a adults, va suposar al seu dia una inversió de més de 30.000 euros, que ara s'ha vist reforçada amb els 2.500 euros que hi ha invertit el consistori municipal en la col·locació d'una tanca de protecció de 3,5 metres d'altitud i en el condicionament i posada al punt de tots els elements que integren la zona.
Les obres, executades a mitjan passat mes de desembre, s'han dut a terme després de rebre's en sengles bústies ciutadanes de la pàgina web municipal i de la Diputació dos peticions veïnals, en les que es feia constar que en algunes ocasions les pilotes de reglament que s'utilitzen habitualment en la zona havien eixit disparades cap a l'àrea delimitada per als jocs infantils, que es troba a molt pocs metres de distància de la portería sur del recinte esportiu, un fet que preocupava als pares dels usuaris de menor edat.
Encara que l'espai esportiu polivalent, que manté unes dimensions de 7x14 metres, complix amb la normativa estatal i europea quant a qualitat i seguretat i està rodejat de tanques de fusta homologades laterals i de fons per a evitar que els balons isquen de l'equipament de forma directa, el propi alcalde es va fer eco de sengles suggeriments i, després dels pertinents informes tècnics, va decidir emprendre unes obres que han millorat la seguretat de tots els usuaris del parc públic.
A més d'aprofitar la conjuntura per a dur a terme la reparació, reposició i manteniment de tots els elements del recinte que, pel seu ús continuat, havien sigut objecte d'un cert deteriorament, s'han instal·lat dos pals de 6 metres d'altitud i una xarxa delimitadora de tota l’àrea sud del recinte, d'unes dimensions de 3,5 metres d'alt i 9 metres d'ample, que ha donat una solució efectiva a ambdós peticions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada