divendres, 11 de gener del 2013

AGUILAR (PSOE) DENÚNCIA EL MAL ÚS QUE L’ALCALDESSA FA DE LES MOCIONS DE CARÀCTER INSTITUCIONAL


Aguilar: “és inaudit el que està ocorrent a l’Ajuntament d’Alzira, perquè s’estan incomplint de forma sistemàtica i habitual els acords del ple”.


 La portaveu socialista Isabel Aguilar, s’ha reunit amb la responsable del grup socialista en la Federació de Municipis i Províncies, l’Alcaldessa de Picassent, Concha García, per a expressar-li el mal ús que la Sra. Bastidas fa de les mocions que tenen un caràcter institucional i que en eixa línia es consensuen des de la mateixa institució.
Aguilar també ha informat la portaveu socialista de la FVMP que el comportament antidemocràtic de la Sra. Bastidas, en l’Ajuntament d’Alzira, no es correspon amb el càrrec que representa, ja que no respecta per a res a l’oposició i ple després de ple demostra el seu menyspreu al diàleg; conducta que no correspon a este segle.
Segons Aguilar el que va ocórrer en l’últim ple del passat dia 31 de desembre, en el que l’oposició la va obligar a convocar basant-se en l’actual legislació, per a tractar les mocions que la Sra. Bastidas i el Partit Popular mai havien volgut tractar, va ser la mostra del seu disbarat polític. Va demostrar la seua poca categoria política al no voler debatre cap de les propostes per les quals es convocava eixe ple extraordinari.
La responsable socialista manifesta que “és inaudit el que està ocorrent en l’Ajuntament d’Alzira, perquè s’estan incomplint de forma sistemàtica i habitual els acords de ple”. No convoquen les comissions informatives cada quinze dies segons esta estipulat en un acord de forma unànime i no convoca les juntes de portaveus de forma mensual. l’Única cosa que aplica és el seu poder majoritari de manera dictatorial.
Aguilar considera que és necessari que canvie el seu comportament i empre el seu ofici, com a política, a complir les normes i especialment a respectar el treball de l’oposició, perquè també representen als alzirenys.
Segons Aguilar l’actitud de l’Alcaldessa d’Alzira està perjudicant els alzirenys en molts aspectes, perquè “estem sent mal governats per un govern que no treballa i que no admet cap proposta que beneficie els veïns i veïnes de la nostra ciutat”.
Des del grup socialista instem a la Sra. Bastidas a què complisca amb la seua comesa i que respecte a l’oposició perquè en enguany que estem començant podem treballar més i millor en benefici dels alzirenys. “La democràcia del segle XXI està per a millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans i no per a fer, com esta sent la norma actual en l’Ajuntament d’Alzira, només el que dóna la gana al Partit Popular”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada