dilluns, 17 de desembre del 2012

VICTÒRIA DEL RC ALZIRA DAVANT DEL CAU (26-12)

La suma de cinc punts, quatre per la victòria, més un pel "bonus ofensiu" per aconseguir quatre assajos, permet al RC Alzira superar en la classificació al CAU i aconseguir el passe per a la fase d’ascens.
Els de Pardo tenien l’handicap de comptar amb diverses baixes importants, el capità David Ferrer, baixa per una hèrnia inguinal, el jove saguer Pablo Pepiol amb una ruptura fibril·lar en el bessó i Ximo Fraile, que si bé ja s’ha recuperat de la seua lesió d’isquiotibials, el míster va preferir no arriscar i evitar recaigudes.
Amb estes premisses, l’Alzira va començar el partit amb la màxima concentració prenent el comandament des del principi, pressionant al rival fins a ficar-ho en la seua zona de marca, i així va ser com molt prompte, en el minut cinc el "tercera línia centre" local José Vicent "Xulet", aconseguia el primer assaig a l’eixida d’una melé aprofitant la superioritat de l’Alzira en eixa faceta, la transformació una vegada més, a càrrec de l’especialista Alex Palop.
En estos minuts inicials, els alzirenys havien aconseguit imposar el seu joc i sorprendre al CAU, però a partir d’ací el nerviosisme va estendre entre les files del RC Alzira cometent una infinitat d’errors l’equip va perdre el nord i el CAU, a poc a poc va imposar el seu joc i producte d’això, va aconseguir dos assajos, un d’ells no transformat, aconseguint així arribar al descans amb avantatge en el marcador, 7 a 12.
En el descans, Tomás Pardo va fer insistència en els errors comesos. La reprimenda va produir efecte perquè els jugadors van eixir revolucionats en la segona part i als cinc minuts Alex Palop aconseguia el segon assaig, i a més com no, transformar-ho per a col·locar el 14-12 en el marcador. L’Alzira va continuar encadenant bones jugades, mentres que el CAU no aconseguia trobar-se a si mateix i una altra vegada, en el minut quinze, Palop tornava a assajar i transformar, 21-12.
Feia falta un assaig més que donara als locals el punt "bonus ofensiu" addicional, i este va caure a sis minuts del final per mitjà del nou fitxatge Marley Smith, el jugador anglés resident a Xàtiva que el dissabte va firmar el seu millor partit des de la seua incorporació. Alex Palop havia sigut substituït, per la qual cosa es va encarregar de "patejar" Daniel Grindrod però el baló no va entrar entre els pals per molt poc, 26-12 en el marcador que a la fi, seria definitiu.